TURA Teknoloji, başarıya giden yolun iş birliğinden geçtiğine inanmaktadır. TURA Teknoloji’nin temsilciliğini yaptığı ve kendi geliştirdiği teknolojilerin yaygınlaştırılması ve optimum fayda ile kazanç sağlaması için farklı uzmanlıkların bir araya gelmesi gerekmektedir.

Farklı sektörler, farklı durumlar, farklı yerleşimler, farklı uzmanlık alanları ve yetkinlikler gerektirmektedir. TURA Teknoloji hizmet verdiği sektörler ve bölgelerde en iyi uzmanlıkları bir araya getirerek, kendi veya çözüm ortaklarımızın müşterilerine özgün ve etkin uzaktan izleme ve kontrol çözümleri sunmaktadır.

Geliştirdiğimiz çözümlerde birlikte çalıştığımız çözüm ortaklarımız ile kurmuş olduğumuz yakın işbirlikleri ve karşılıklı güven sayesinde, teknolojimizin ve hizmetlerimizin en üst düzeyde olmasını sağlıyoruz.

Robo Otomasyon

2002 yılında bir grup tecrübeli Elektrik-Elektronik Mühendisinin girişimi ile kurulan ROBO OTOMASYON Türkiye ve Dünya üzerindeki elektrik-otomasyon projeleri ile ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır. ROBO OTOMASYON, PLC, SCADA, HMI, Hareket Kontrol (Servo), Robotik programlama ve devreye alma, endüstriyel network tasarımı vb. konularda uzmanlaşmış bir kuruluş olarak önemli projelere imza atmıştır.

Entem Ltd.

Enerji, Telekomünikasyon ve Otomasyon alanlarında faaliyet göstermektedir. Orta ve alçak gerilim dağıtım sistemleri, topraklama ve paratoner sistemleri, endüstriyel elektrik sistemleri, telekomünikasyon şebekeleri, kablo-tv şebekeleri ve endüstriyel otomasyon ve SCADA uygulamaları konularında uzmanlaşmıştır. Enerji, kimya, petrokimya, kağıt, tekstil, gıda ve diğer üretim sektörlerinde en son teknoloji bileşenlerini içeren, güvenilir anahtar teslim projeler sunmaktadır.

Ekol Mühendislik

Ekol Mühendislik 1994 yılında GAZ sektörünün ihtiyacı olan ürün ve sistemlerin tasarım, üretim, satış, ithalat ve ihracatını yapmak amacıyla kurulmuştur.

Ekol Mühendislik Teknik Servis Hizm. Ltd. Şti. olarak Aygaz, İpragaz,Petrol Ofisi, Koç Statoil, Akpet, Mogaz, Arıtaş, Isısan firmalarının yan sanayisiyiz. Türkiye’de yaklaşık 35.000 adet konuta takılmak üzere, bu firmalar için gaz alarm sistemi ve bina servis kutuları son 10 senede tarafımızdan üretilmiştir. Ayrıca son 4 yılda LNG sektöründe yan sanayisi olduğumuz firmaların kurmuş oldukları LNG tesislerinde, 300'ün üzerinde kontrol ve güvenlik sistemlerimiz kendi ekiplerimiz tarafından kurulmuştur. 

Korenma

Korozyon mühendisliği ve katodik koruma alanlarında uzman bir kuruluştur. 2003 yılında İzmir’de, konularında 15 yılı aşkın tecrübeye sahip uzmanlar tarafında kurulmuştur.

Korenma, katodik koruma çözümlerini, müşterilerine "Her Zaman En İyi" sloganıyla, tüm uygulama ve koşullar için yüksek teknoloji, kaliteli materyal ve işgücü kullanarak korenma güvencesiyle sunar.

Korenma topraktaki, su ve atıksudaki ve beton içindeki çeliğin desteklenmesinde (korozyona karşı) kullandığı katodik koruma teknoloji ve çözümleri ile sektöre öncülük eder. 

Yortan Akışkan Kontrol

Yortan Akışkan Kontrol Teknolojileri, olarak faaliyete başladığımız 2004 yılından itibaren, akışkanların ölçülmesini, izlenmesini ve kontrolünü sağlayan ürünler ve sistemler ile Türk Sanayisi'ne hizmet vermekteyiz.